Friday, August 04, 2006

Ακολουθεί μια κοινωνική προσφορά στην απανταχού ομογένεια. Αλλά πριν από αυτό, δωροθέτες:

Όσο ήμουν στην Ελλάδα, τα τελευταία 2 χρόνια, δεν είχα τηλεόραση σπίτι, συνειδητά. Έκανα αποτοξίνωση. Όταν πιάνεις τον εαυτό σου να βλέπει Πάνια στις 2 τα ξημερώματα, ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Κι επειδή η τηλεόραση είναι κάτι σαν το τσιγάρο (για μερικούς ανθρώπους), ακολούθησα την πανάρχαια φυσική μέθοδο του Πονάϊκεφάλι Κόψικεφάλι. Επιπλέον, είχα παρατηρήσει τις λίγες φορές που έβλεπα τηλεόραση σε άλλα σπίτια ότι π.χ. οι ειδήσεις ήταν οι ίδιες με την τελευταία φορά που τις παρακολούθησα. Τα αγγουράκια και οι ντομάτες ακρίβυναν, τα μισά νοικοκυριά στην Ελλάδα είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες απ΄τα δάνεια και τις κάρτες, ο Οσάμα (ο ποιός;) είναι ακόμα ελεύθερος, η τύχη του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του Φόρεστ Γκαμπ και η τύχη της Ελλάδας στα χέρια κάποιου Κώστα. Δε μου φάνηκε ότι έχανα τίποτα.

Εδώ όμως έχω τηλεόραση με 23 κανάλια, εκ των οποίων τα 22 στα γερμανικά (κι όταν λέμε στα γερμανικά εννοούμε ότι και ο προαναφερθείς Φόρεστ μιλάει άπταιστα την γερμανικήν) και το μοναδικό αγγλόφωνο είναι το CNN International. Είδα κι απόειδα λοιπόν ο άνθρωπος και ομολογώ ότι μου έλειψε η ελληνική... κουλτούρα. :P

Without further ado λοιπόν, σας παρουσιάζω τη λύση στο ερώτημα που ταλανίζει χρόνια τώρα χιλιάδες τσίπηδες ομογενείς οι οποίοι αρνούνται να τα σκάσουν σε Νόβα, κλπ., αλλά επιζητούν με αγωνία να ικανοποιήσουν την πνευματική τους δίψα για Φώσκολο, Μενεγάκη, Τατιάνα και λοιπά πολιτιστικά στοιχεία του τόπου μας.

http://www.sopcast.com/download/

Συνήθως παίζουν MEGA SAT, ANT1 SAT και ERT SAT (Sat the Fak ap already! :P )

Με τις υγείες σας :)

2 comments:

triantara said...

δηλαδή τι κάνει αυτός ο player??? μπορούμε να δούμε ελληνική τηλεόραση;;; για εξήγα λιγάκι προτού το κάνω installieren και εκραγεί η οθόνη ή κάτι τέτοιο! :)

AsGoodAsItGets said...

Χαχαχα, καλημέρα!
Με πέτυχες πάνω που έκανα update το post.

Το εγκαθιστάς χωρίς να κάνεις account πουθενά και το τρέχεις. Ενδέχεται να σου σκάσει 1-2 φορές, είναι λιγάκι unstable ακόμα, αλλά μη μασάς. Όταν επιτέλους σου τρέξει, θα δεις πάνω-πάνω τρια tabs και ένα εξ΄αυτών λέει "Channels". Scroll down the list και θα δεις κάτι που λέει "Greek TV" ή "Ελληνική τηλεόραση". Κανονικά θα πρέπει να έχει 2-3 κανάλια. Double-click σε ένα εξ΄αυτών et voila! :)

Αν έχεις κι άλλες απορίες πες με.